Advertentie bron

Dit zijn de schoenentrends van 2019

Geplaatst op

De trends voor schoenen zijn trends die snel kunnen veranderen. Toch weet een aantal modellen trends langere tijd stand te houden. Wij hebben voor alle schoenliefhebbers een aantal schoenmodellen op een rijtje gezet dat in 2019 gegarandeerd gedragen gaat worden door de meeste schoenliefhebbers. Had jij namelijk al gehoord van de Chunky sneakers, de Bikerboots met gesp en de welbekende Dierenprints schoenen? In onze blog vertellen we er meer over.

 

Chunky sneakers

Chunky sneakers: je kunt ze de trend van 2019 noemen. Sneakers raken überhaupt nooit uit de mode maar er komen wel telkens nieuwe modellen uit. Het model van dit jaar is zonder twijfels de Chunky sneakers. Deze sneakers worden zowel door premium merken geproduceerd als door
A- sportmerken. Hoewel het model door merken als Balenciaga , Louis Vuitton en Yeezy is gestart, nemen de sportmerken als FILA en Nike het gewoon over. De Chunky sneakers zijn opvallende sneaker met vaak verschillende kleuren, opvallende veters en modieuze pasvormen.

 

Bikerboots

De Bikerboots zijn vooral een trend onder de vrouwen. Deze boots worden in verschillende prijslagen bijna in alle schoenenwinkels verkocht. Zowel jong als oud draagt deze boots dagelijks. Het mooie aan deze boots is het model: het kan een chique uitstraling geven maar je zou het zomaar ook onder een spijkerbroek aan kunnen doen wanneer je naar school gaat. Vooral de gesp op de meeste van deze Bikerboots is een ware trends onder de dames.

 

Dierenprints

Last but not least: schoenen met een dierenprint zijn altijd hot geweest en blijven deze populariteit zeker behouden. De wel bekende slangenprint en pantervlakken die ook op andere kleidingstukken voorkomen, zijn prints die ook op schoenen niet onmisbaar kunnen zijn. De schoenen waar deze printen het meest op voorkomen zijn loafers, die door vrouwen vooral worden aangetrokken als ze snel iets moeten gaan doen, bijvoorbeeld naar het centrum.

Gerelateerde berichten

Het voordeel van online shoppen: supermakkelijk!

De laatste jaren heeft het online shoppen grote vlucht genomen. We zien dat fysieke winkels het moeilijk hebben. De laatste jaren zijn een aantal...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden