Advertentie bron

Alle merchandise rond Minecraft

Geplaatst op

Het computerspel Minecraft is ontzettend populair bij jongeren. Door het digitale succes is er steeds meer merchandise ontstaan rond Minecraft. We bespreken een aantal opvallende producten die handig gebruik maken van de populariteit van de game.

Typisch Minecraft

In het spel kunnen spelers allemaal kubusvormige blokken plaatsen. Alle elementen in het spel zijn opgebouwd uit kleine vierkante blokken. Deze opvallende vormgeving komt ook terug in alle merchandise rond Minecraft. Het zorgt ervoor dat er hele creatieve alternatieven mee worden aangeboden.

Textiel

Verschillende producenten zijn textiel gaan bedrukken met logo’s en elementen uit Minecraft. T-shirts, rugzakken en ook dekbedovertrekken zijn eenvoudig te voorzien van een karakter of omgeving uit de game. Vooral de groene Creeper is erg in trek op een tas of dekbed.

Lego en duplo

Doordat alles in de game al blokvormig is, is het spel bijzonder geschikt om na te maken met lego of duplo. LEGO minecraft is erg populair bij kinderen, waarmee hele omgevingen uit het spel kunnen worden nagebouwd. Voor de allerkleinsten zijn de blokken een stuk groter gemaakt, zodat ook zij offline met minecraft kunnen spelen.

Knuffels en speelfiguren

De figuren uit minecraft zijn vaak terug te vinden als knuffel of speelfiguur. Populaire karakters zijn onder andere Enderman, Diamant Steve, Zombie en Creeper. De knuffels zijn zacht en bestaan uit één geheel, de speelfiguren zijn vaak van kunststof gemaakt en bestaan vaak uit twee onderdelen. De knuffels zijn terug te vinden in alle bekende webshops.

Boeken en kaartspellen

Van het online computerspel bestaan inmiddels meerdere offline varianten. Ook met het kaartspel is het mogelijk materialen te verzamelen, dingen te bouwen en andere spelers te verslaan. Naast kaartspellen zijn er ook stickerboeken, scheurkalenders en boeken over verschenen. Er zijn niet alleen boeken over het spel verkrijgbaar, er zijn ook verschillende informatieve boeken over het programmeren met minecraft te vinden.

Gerelateerde berichten

Geïntegreerde marketing: hoe online en offline reclame te combineren

Jarenlang werd er gediscussieerd over de vraag of online of offline campagnes effectievere marketingstrategieën zijn. Het goede nieuws is dat je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden