Advertentie bron

Zo pak jij je bestellingen in

Geplaatst op

Als groothandel of eigenaar van je webshop staat een goede service hoog in het vaandel. Dat je bestellingen helemaal heel aankomen bij de klant is daar een groot onderdeel van. Je wilt namelijk niet heel veel inkomsten mislopen omdat je vaak een bestelling opnieuw moet versturen of vergoeden. Dat is ook zeker niet goed voor je reputatie. Pak je pakketjes daarom altijd goed in voordat je deze gaat verzenden.  Dit kan je op een aantal manieren doen.

Let op de ruimte in de doos

Een veelgemaakte fout is dat er gebruik wordt gemaakt van een te grote doos zonder enige verdere opvulling. Hierdoor beweegt het product veel heen en weer. Dit kan grote beschadigingen als gevolg hebben. Dit zou totaal niet nodig hoeven zijn, want dit voorkom je heel eenvoudig. Vul de rest van de doos op met papier, met lucht gevulde plastic, bubbeltjesplastic of vlokken. Deze manier van inpakken heet ook wel afvullen. Online zijn er nog meer handige tips te vinden om de binnenkant van de doos zo veilig mogelijk in te pakken.

Gebruik stevige tape

Sluit ook de buitenkant van je pakket stevig af om te voorkomen dat de doos open gaat door bijvoorbeeld het gewicht van het product. Dit los je eenvoudig op door tape te gebruiken. Maar niet alle tape is hier even geschikt voor. De varianten die in de winkels liggen kunnen niet altijd elke gewicht aan. Neem daarom eens een kijkje op de website van TapePrint. Hier kan je niet alleen zeer stevige print kopen voor verschillende omstandigheden, maar de tape ook nog eens laten bedrukken. Zo sluit jij je bestelling stevig af én maak je het pakket ook nog eens herkenbaar.

Waarschuw de postbode

Bedrukte tape gebruiken is niet alleen een goede manier om je pakket herkenbaar te maken, maar ook om met de postbode te communiceren. Bijvoorbeeld als het gaat om een breekbaar pakket. De meest gebruikelijke manier is dan om het pakket af te dichten met oranje tape met de tekst ‘breekbaar’. Maar in dit geval kan je er ook je eigen draai aan geven. Laat bijvoorbeeld kraft tape bedrukken met deze tekst. Het voordeel van deze tape is dat het van papier is en dus milieuvriendelijk en je scheurt het ook nog eens eenvoudig af met de hand.

Gerelateerde berichten

Alles wat je over online marketing en Google Adwords wil weten

Ben je ondernemer en zou jij je bedrijf graag bekendmaken bij het grote publiek? Er gaat niets boven een constante stroom aan klanten en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden