Advertentie bron

Hoe adverteer je online?

Geplaatst op

Adverteren is een van de meest gebruikte manieren om ervoor te zorgen dat je naamsbekendheid genereert voor je onderneming. Maar in de huidige tijd is het bijna niet meer mogelijk om te adverteren en reclame te maken zonder dat je ook online adverteren en online marketing meeneemt in je overweging. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Is er een goede manier om het in te zetten? Welke kanalen zijn er allemaal en welke kun je nu het beste gebruiken?

Advertenties plaatsen op andere websites

Een advertentie online is in de meeste gevallen een banner. Dit is een afbeelding die meestal aan de linker-, rechter-, boven- of onderkant van een pagina te zien is. Deze afbeelding is clickable waardoor een bezoeker naar je website komt.

Als je liever een advertentie wil die meer geïntegreerd is met de inhoud van de website waar je bedrijf op vermeld zal worden, dan kun je onderzoeken op wat voor manier een online influencer je kan helpen. Dit zijn erg populaire mensen op het internet met erg veel trouwe volgers. Als een influencer je bedrijf aanraadt, dan kun je erop rekenen dat de volgers van de influencer je website snel zullen bekijken!

Adverteren in Google

Je kunt ook op de populairste website ter wereld een advertentie krijgen. Het gaat hierbij om de website van Google. Het creëren, onderhouden en managen van de advertenties en hoe dit invloed heeft op de bezoekers van je website, heet SEA: Search Engine Advertising en kun je uitbesteden bij een gespecialiseerd online marketing bureau.

Adverteren via Social Media

Diverse social mediakanalen zoals Facebook en Twitter zijn uitermate geschikt voor adverteren. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van zogenaamde geadverteerde berichten. Dit zijn berichten op de tijdlijn van Facebook of Twitter die eigenlijk advertenties zijn, maar gecamoufleerd zijn als gewone berichten. Ook hierin valt meer dan genoeg winst te halen voor je onderneming. Via Facebook en Twitter kun je namelijk ook erg goed je doelgroep bepalen, maar dat geldt voor de meeste online kanalen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden