Advertentie bron

Het hoe en wat van printwerk

Geplaatst op

We kennen allemaal flyers, folders, posters, brochures, roll-up banners en visitekaartjes. Het zijn de analoge reclame en informatievoorziening media die we al meer dan honderd jaar kennen. En ze hebben nog steeds hun nut. Dat bewijzen ze keer op keer. 

Bij www.printweb.nl/ vind je tal van opties om drukwerk te laten maken. Kijk gerust op hun site en profiteer direct van diensten voor een aantrekkelijke prijs. In deze blog willen we je trakteren op een aantal interessante ideeën over deze media. Lees er meer over in deze blog en doe je voordeel met de inspiratie. 

Analoog is niet obsoleet

Veel mensen denken dat de hele wereld digitaal geworden is, dit is echter niet het geval; we hebben de laatste jaren te maken met analoge revivals. Het analoge drukwerk is nog steeds in zwang. Daarom hebben ook veel mensen nog een sticker op de brievenbus, met daarop geschreven: nee, nee. Dat is ook niet verwonderlijk, want het is natuurlijk altijd al een zeer effectieve methode geweest om mensen informatie en of reclame te geven over bepaalde producten. En daar maken bedrijven dan ook gretig gebruik van. We mogen gerust zeggen dat analoog niet obsoleet is en dat het zeker een goed onderdeel kan zijn van een promotiecampagne. 

Makkelijk en tastbaar 

Wanneer we kijken naar drukwerk, dan valt daar natuurlijk ook het visitekaartje onder. Dit is een tastbaar en gemakkelijk te geven medium waar je essentiële informatie over jezelf en je bedrijf kunt zetten. Of wat dacht je van een brochure die je bij mensen door de brievenbus gooit. Wanneer je specifiek mensen in een bepaalde straat of wijk wilt bereiken met een bepaalde set aan informatie, dan kun je met een folder of brochure dit heel efficiënt doen. 

Andere analoge manieren van promotie zijn natuurlijk: straatverkoop, telefonische verkoop en bijvoorbeeld face-to-face contact op een zakelijke beurs. En wat dacht je van posters drukken? Superhandig en effectief.Het is dan ook niet verwonderlijk dat de beurzen over de hele wereld met hun beursstands nog steeds superpopulair zijn en blijven. 

Gerelateerde berichten

Alles wat je over online marketing en Google Adwords wil weten

Ben je ondernemer en zou jij je bedrijf graag bekendmaken bij het grote publiek? Er gaat niets boven een constante stroom aan klanten en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden