Tegenwoordig zijn er veel verschillende trends omtrent accessoires. Dankzij modestylisten, fashion iconen en beroemdheden komen deze trends tot stand, maar ze zien er vaak duur uit. Bijvoorbeeld voor zakelijke afspraken wil je er misschien rijk en boeiend uitzien. In deze blog bespreken we hoe je met de trends kunt meegaan en hoe je er zakelijk rijk uitziet zonder dat het je een fortuin kost. 

Brillen

Tegenwoordig kunnen brillen je look helemaal afmaken. Genoeg mensen lopen rond met brillen zonder sterkte. Het is belangrijk om de juiste bril te kiezen, dit wordt je visitekaartje. Kleine details kunnen je stijl maken of breken en daarom moet je letten op de pasvorm van de bril. Een pilotenbril laat je er stijlvol en vintage uitzien en rechthoekige monturen zien er vooral zakelijk uit.

Sieraden

Het juist stijlen van je sieraden kan je look en uitstraling ook compleet veranderen. Ga tijdens een zakelijke afspraak voor minimalistisch maar wel opvallend. Hang je nek dus niet helemaal vol zoals je met een feestje zou doen maar kies voor een minder aanwezige eyecatcher. Ditzelfde geldt voor je oorbellen en accessoires om je pols. Is je outfit wat simpeler en rustiger, dan kun je er wel voor kiezen om de aandacht meer te leggen op je sieraden. Zo hou je je outfit in balans en wordt het niet te veel. Bekijk Bedel.Shop voor mooie en persoonlijke sieraden. 

Schoenen

Het is heel belangrijk om je schoenen in goede conditie te houden: maak ze schoon en laat ze glanzen. Glimmende schoenen zien eruit alsof ze net zijn gekocht. Daarom is het belangrijk om regelmatig schoenpoets te gebruiken. Als het om damesschoenen gaat, het is een schoen met een klassieke look en feel aangeraden. Vermijd hoge hakken en plateaus. Kies voor schoenen in neutrale kleuren met een comfortabele en niet te hoge hak