Advertentie bron

De Tevo Tarantula 3D printer kit – ook met Dual Extruder

Geplaatst op

De Tevo Tarantula 3D printer kit is naast de Anet één van de meest populaire 3D printers die je momenteel op de markt kan vinden. De printer is een goed opstapje als je al wat meer bekend bent geraakt met de wereld van 3D printers. Dit komt omdat de Tevo Tarantula 3D printer weer andere uitbreidingen heeft, waardoor er weer andere mogelijkheden gecreëerd worden om nieuwe en diverse modellen uit te kunnen printen. De printer komt in een bouwpakket die je met hulp van online tutorials snel kan monteren om daarna meteen met het apparaat aan de slag te kunnen gaan. Vanaf daar kun je met het bijgevoegde software programma de meest uiteenlopende creaties tot leven werken en jouw ontwerpen tot in de kleinste details aanpassen.

Dual Extruder

De Tevo Tarantula 3D printer kit is naast het gewone pakket ook verkrijgbaar in een versie inclusief een Dual Extruder. Door de twee Extruders is het mogelijk dat je jouw modellen in twee verschillende kleuren uit kan laten printen. Dit geeft je niet alleen de mogelijkheid om meer kleur te geven aan jouw 3D creaties. Tegelijkertijd kan je ook één van de extruders gebruiken voor het invullen van bepaalde delen van het model of juist exclusief gebruiken voor het ondersteuningsmateriaal van het model. Zo komen er weer tal van opties vrij waarvoor je de printer kan gebruiken door met de extruders op verschillende manieren jouw modellen weer uniek te maken.

De Tevo Tarantula 3D printer kit met Dual Extruders is kortom een waardevolle aanwinst als jij meer kleur wil toevoegen aan de modellen die je in het 3D uitprint. Met andere extra uitbreidingen en een stevig bed om de modellen op uit te printen is dit een 3D printer die vooral bij de echte liefhebbers het zeer goed doet. En niet zonder reden: je zal geen ander apparaat hierna meer willen.

Gerelateerde berichten

Alles wat je over online marketing en Google Adwords wil weten

Ben je ondernemer en zou jij je bedrijf graag bekendmaken bij het grote publiek? Er gaat niets boven een constante stroom aan klanten en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden